chrischristophersen
royal press photo

Vi ville bare sende en lille hilsen og sige tusind tak for de flotte portrætter, du tog ved vores bryllup d. 8. maj 2010.
Dem er vi superglade for :)

Mange hilsner

Vibeke Larsson og Nicolai Brokmann
Brøndby

Et kæmpe tak for de utroligt flotte billeder du har taget til vores bryllup.
Det var rigtig rart, at du var med fra klokken 08.00 om morgenen til klokken 04.00 om natten, så du kunne fange alle de skønne øjeblikke fra hele dagen. Alle billederne er lige os, og du var god til at gøre fotograferingen sjov og spontan, hvilket er lige os.
Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Chris Christophersen. Hans humør smitter og gør ens dag endnu bedre om muligt.
Vi vil uden tvivl have Chris i tankerne næste gang der er en dag i vores liv, der skal foreviges.

Knus

Hr. og Fru Dalsgaard
Skanderborg

Michael og jeg vil gerne sige dig rigtigt mange gange tak for de skønne billeder du tog ved vores bryllup d. 27. marts 2010. Dem synes vi begge du er sluppet rigtig godt fra :)
Dejligt at du fik fanget os i lidt sjove og afslappende situationer - vi føler det er blevet meget "os", hvor man kunne have frygtet/forventet noget mere stift og opstillet.

Venlige hilsner

Michael og Julie Aspe-Gürtler
Frederiksberg

Tusinde tak, for de fantastiske billeder til vores bryllup den 16. maj 2009. Du fik taget billeder af alt det vigtigeste, også det vi ikke havde tænkt på.
Det var billeder fra kirken, udenfor kirken, af ringene, brudebuket, gommen der græd, vores kærlighed i vores blikke, alle vores gæster og ikke mindst fangede du den fantastiske stemning der var til vores bryllup.

Vi vil til hver en tid hyre dig igen, hvis vi har brug for at forevige en vigtig dag i vores liv.

Endnu engang tusinde tak for et godt arbejde og fantastiske billeder!!

Kærlig hilsen

Camilla og Steffen
Ballerup